Workshop Scala College

Op het Scala College te Alphen aan den Rijn heb ik een workshop verzorgd aan alle HAVO 5 klassen. 
Op een interactieve manier zijn we aan de slag gegaan met het onderwerp seksueel grensoverschrijdend gedrag en waar grenzen nou eigenlijk liggen. 

Andere Activiteiten

Paarse vrijdag

Ik ben werkzaam op het Veenlanden college. Hier zet ik mij samen met collega's in voor acceptatie naar alle leerlingen. Onder andere met het maken van een statement piece dat op Paarse vrijdag 2022 onthuld werd.  Paarse Vrijdag: regenboogbankje onthuld - VeenLanden College 

Bionieuws

Ik zorg ervoor dat ik op de hoogte blijf van de meest recente ontwikkelingen en onderzoek door conferenties, lezingen en opleidingen te volgen. Zo ben ik geïnterviewd,  tijdens het bezoek aan de NIBI conferentie "geef het door", in verband met mijn ervaringen met sexting onder leerlingen en in het onderwijs.   

Interview/Artikel

Naar aanleiding van de week van de lentekriebels benaderde een student journalistiek mij om een artikel te schrijven over het werk dat ik doe. Lees het op:  Naaktenliefde: positieve ondersteuning van jongeren in hun seksuele vorming - Nieuws Omroep Stichtse Vecht (svjmedia.nl)